No 17.00-22.00 Elektronikas un datorzinātņu institūts (EDI) demonstrēs savus izgudrojumus un aktuālos pētniecības rezultātus, būs iespēja apskatīt pašbraucošo mašīnu, robotsuni un daudz, ko vēl!

Interesentiem visas vecuma grupās būs iespēja iepazīt zinātniekus un viņu darbu kā arī uzdot jautājumus, piemēram: kā var kļūt par zinātnieku? Kādas iemaņas ir nepieciešamas, lai kļūtu par zinātnieku? Lai iegūtās zināšanas nostiprinātos būs iespēja arī pašiem padarboties dažādās aktivitātēs!

Šogad sadarbībā ar Latvijas Koksnes un ķīmijas institūtu ir sarūpēta aktivitāte, kur izpildot noteiktus uzdevumus jāsakrāj 8 zīmogi (4 zīmogi EDI, 4 zīmogi Koksnes un ķīmijas institūtā). Pirmie trīs, kas atnesīs uz EDI aizpildīto kartiņu saņems īpašu balvu!

Informējam, ka pasākuma laikā notiks fotografēšana un filmēšana, un iegūtie attēli var tikt ievietoti EDI mājas lapā internetā, un EDI un ResearchLatvia oficiālajos sociālajos tīklos Facebook un Instagram.

Apmeklējot pasākumu, Jūs piekrītat ka:
• varat tikt fotografēts un filmēts;
• fotogrāfijas ar Jūsu attēlu var tikt ievietotas EDI un Research Latvia mājas lapā internetā un oficiālajos sociālajos medijos.

Neaizmirsti arī apmeklēt mūsu kaimiņus: